Nieuws

Happy Hooker - Mijn verhaal in de Candy

Hallo allemaal,
Het volgende verhaal is afkomstig uit het Nederlandse sexmagazine de Candy. Daarin schreef ik over mijn ervaringen met mannen en maakte daar ook foto's van.

Dit is een van die verhalen. Veel plezier!!
Xxx Annet

HAPPY HOOKER

Lieve lezers.

Mijn naam is Annet, en ik ben een TV van begin 40, met een heel rank figuurtje.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets voor de Candy heb geschreven, maar de redactie van de Candy benaderde mij of ik nog spannende avontuurtjes had meegemaakt. In mijn achtste verhaal wil ik over een daarvan vertellen.

Zo nu en dan speel ik het hoertje. Ik nodig dan mannen bij me thuis uit voor betaalde seks. Primair is het om de kick die het me geeft, maar natuurlijk ook om de overdaad aan seks op zo’n dag. Hoertje spelen gaat vrij eenvoudig. Je plaatst een advertentie op het internet met je nummer, een man belt je dan op, vraagt wat de mogelijkheden zijn en je spreekt dan af. De mannen zijn zonder uitzondering serieus, weten wat ze willen en krijgen dat ook, want ik ben namelijk heel dienstverlenend!

Eigenlijk vreemd hoe normaal dat gaat. Een man belt aan, ik doe open en vraag of hij nog wat te drinken wenst of dat we meteen naar boven
moeten gaan (de meesten willen meteen naar boven), en voor ik het weet pijp ik een vreemde man.

Om 13.00 begon ik met Jan. We maakten een babbeltje gingen naar boven en begonnen ons uit te kleden. Jan ging op de futon liggen en ik begon aan zijn ballen te likken en nam toen zijn half slappe paal in mijn mond. Deze begon vrij snel op te zwellen. `Mmm hij wordt al lekker hard!´ zei ik, en likte zijn eikel af waarbij ik hem geil aankeek. `Oh heerlijk gezicht, die tong om mijn eikel. Ga door!` Mmm, ik vind het altijd heerlijk om aan een paal te sabbelen! Ik begon hem diep te pijpen en liet zo af en toe mijn tong over zijn eikel glijden. Jan begon harder te kreunen. Ik voerde het tempo op en betastte met mijn vingers zijn tepels. `Oh ja, super! Kom eens hier schatje.` en ik boog mij naar Jan toe. Hij drukte zijn mond tegen mijn lippen en begon mij te tongzoenen. Ik liet mij gaan en voelde me opgewonden raken. Toen drukte hij mijn hoofd weer richting zijn paal. `Nu weer pijpen schatje!`
Ik liet zijn paal weer in mijn mond glijden `Oh ja, ga door, ga door!` Ik voelde dat Jan klaar wilde komen en begon hem ritmisch met diepe halen te pijpen. `Ja, nog even, nog even, ja, jaa!`
Jan’s zaad spoot mijn mond in! Een heerlijk geil gevoel!
`Oh, oh!` kreunde Jan terwijl ik zijn na kloppende paal verder pijpte. Zijn lichaam schokte terwijl ik het laatste zaad uit zijn paal perste.
`Oh, heerlijk Annet, echt heerlijk!!` Ik wiste het zaad van mijn lippen en pakte een tissue om Jan’s paal droog te deppen. We rekenden af, kleden ons weer aan en liepen naar beneden. Ik gaf Jan nog een kus en wenste hem een goede reis.

Dat was de eerste man voor die dag.
De tweede man was een zelfstandige van een bouwbedrijfje. Dat zag ik aan het busje wat voor mijn huis stond. Hij wilde voor een uurtje anale seks met me hebben.
Hij kleedde zich uit en ik kroop op mijn knietjes naar hem toe en begon hem te pijpen. Ik merkte al gauw dat hij een enorme eikel had. Ik kreeg hem nauwelijks in mijn mond. Ik verzocht Harm, zo heette hij, op het futon te gaan liggen. Daar pijpte ik hem verder, liet toen een condoom over zijn paal glijden en ging bovenop hem zitten. Ik liet zijn paal langs mijn kontje glijden en maakte neukbewegingen met mijn heupen.`Mmm lekkere paal schatje. Wil je hem erin stoppen?` vroeg ik.
`Zeker weten!! Zo’n geil gezicht! Hij pakte zijn paal beet en propte hem in mijn kontje. Ik liet mij toen diep op zijn paal zakken. Daarna leunde ik achterover waarbij ik op mijn handen steunde en met mijn heupen zijn paal bewerkte. In de spiegel kon ik goed zien hoe zijn paal in en uit gleed. Dit wondt mij vreselijk op! Harm merkte dit en begon aan mijn paal te trekken terwijl hij diep in mijn kontje stootte.
Ik genoot! Harm’s hand om mijn paal en zijn eigen hete paal in mijn kontje maakte dat ikzelf met de seconde harder werd.
`Tjee, je bent een supergeil sletje he! Kom draai je eens om met je rug naar mij toe.` zei Harm. Met zijn paal nog in mijn kontje draaide ik mij om. Wow! Dit was een nog geiler standje! Ik steunde met mijn handen op zijn bovenbenen en begon hem wild te berijden, terwijl mijn stijve paal heen en weer slingerde. `Christus wat geil!`kreunde Harm. Ik voelde Harm’s paal nog verder in mijn kont opzwellen. Hij had prima uitzicht op mijn kont waar zijn paal in hoog tempo in en uit gleed. `Oh, nu nog even op z’n hondjes!`Harm drukte mij naar voren en begon mij op z’n hondjes te neuken.
Ik kreunde. `Oh ja schat, geef het me!` Harm begon mij nu hard in mijn kontje te neuken. `Oh, wat een strak kontje!` Hij pakte me nu bij mijn schouders beet om mij zo nog steviger en ruiger te kunnen neuken. `Ja, ram me vol! Harder, harder!` Ik stroomde over van geilheid. `Je wilt het echt he sloerie met die geile neukkont van je!
Ik zal je volspuiten!!` Harm schakelde een versnelling hoger en neukte me als een dekhengst, wild en hard! `Ohh ik ga komen slet, ik ga komen!!!` Hij ramde nog een laatste keer diep in me en kwam luid kreunend klaar. Ik liet hem nog even nastoten en draaide me toen om zijn paal met volgespoten condoom in mijn mond te nemen.
`Jezus, wat ben jij geil!` zei Harm terwijl hij keek hoe ik met het volgespoten condoom speelde. Ik liet mijn tong over het met zaad gevulde topje van het condoom glijden en zoog het toen naar binnen. Daarna nam ik zijn paal nog een paar keer diep in mijn mond.
`Tjee Annet, dit was echt super! Je bent de moeite waard!`
`Het was me een plezier schat en echt fijn te horen dat je hebt genoten!

Dat was dan Harm.

Het derde telefoontje betrof een zakenman met zakenpartner die in de buurt waren en een trio wensten. Ze kwamen uit het Westen vertelden ze later en volgden mij al een tijdje via mijn advertentie op het internet.
Ze kwamen binnen, beiden in pak en volgden mij naar boven. Daar vroeg de oudere heer of ik het hard kon hebben en tegen ruige taal kon. `Nou, geen probleem denk ik zo.` antwoordde ik. Nadat zij zich hadden uitgekleed en vooruit hadden betaald, gingen ze voor mij staan, waarbij ik ze op mijn knietjes ging pijpen. Eerst de ene paal dan weer de andere en soms beide tegelijk.
`Laat me dat kontje van je eens zien.` vroeg de oudere heer.
Ik draaide mij om en spreidde mijn billen. `Mooi, echt mooi, precies zoals op de foto’s! Heb je een condoom voor me?` Ik pakte mijn tasje en deed met mijn mond het condoom om. `Goed, dan ga ik je eerst in je kontje neuken. Op zijn hondjes, terwijl je hem gaat pijpen.` waarbij hij naar de andere man wees. `Prima schat.` en ging op het futon liggen, kont omhoog. `Oke, daar kom ik dan.` zei de oudere heer en drong zonder inleiding diep mijn kontje binnen. Oef! Tijdens heb pijpen zag ik al dat hij een flinke en dikke paal had. De andere man stond reeds voor me en ik nam zijn paal in mijn mond. `Oh lekker die hoerekont van je! We zullen je flink neuken slet!` De oudere heer begon hard mijn kontje te neuken en hield nergens rekening mee. Hij wilde mij overduidelijk beheersen. Zijn paal drong genadeloos bij mij naar binnen. Gelukkig windt dit mij op en word ik botergeil van zo’n behandeling.
De andere man hield mij hoofd stevig vast en stootte zijn paal diep mijn keel in.
`Kom op, neuk die bek van d’r! Daar is ze voor!`spoorde de oudere heer de andere man aan. Gevolg was dat ik aan beide kanten hard werd geneukt. `Pijp hem slet! Daar hebben we je voor betaald!!!` Met mijn hand rond zijn paal begon ik de andere man snel in mijn mond af te trekken. De oudere heer pakte mijn heupen stevig beet en begon nog sneller in mijn kont te stoten. `Oh ja, dit is een echte hoer, dat merk je meteen, geen gezeur!! Nu wisselen, ik wil nu in die geile bek van je!`
Ik deed die andere man snel een condoom om het had meteen de paal van de oudere heer in mijn mond. `Mmm lekker warm bekkie, hier ga ik van genieten!` en de oudere heer stootte zijn paal diep naar binnen. Ik kon het kokhalzen nog voorkomen en liet mij hard in mijn mondje neuken. De andere man had blijkbaar zijn roeping gevonden want hij begon mij nog harder te neuken als de oudere heer. De remmen waren los, en hij begon mij nu ook uit te maken!! `Vuile hoer, ik ga je geile kont kapot neuken!!`
Ik ben ook niet helemaal normaal want ik begon in extase te raken door deze ruige seksbehandeling. `Doe het schat, maak me kapot!`kreunde ik.
Zijn paal sopte in mijn kont en hij begon in een nog hoger tempo mijn kont te neuken. Zelf was ik inmiddels ook keihard. `Ooh, vuile neukhoer!!!`
`Ja, zo moet je er mee aan, neuk haar hard!!!` sommeerde de oudere heer terwijl zijn paal in mijn mond sopte. `We gaan d’r eens flink afwerken met die geile kont en pijpbek van d’r! En doorpijpen he! `zei de oudere heer terwijl hij een tik tegen mijn wangen aangaf. Ik begon hem nu ook in mijn mond af te trekken. `Tjee, wat een zuigsmoel!!! Daar ga ik straks in klaarkomen!!`
De oudere heer bepaalde wat er ging gebeuren. Hij haalde zijn paal uit m’n mond, smeerde hem aan mijn gezicht af en zei: `Kom op, draai je om, ga op je rug liggen!`De andere man trok zijn paal uit mijn kont zodat ik op mijn rug kon liggen.
`Aan de kant, nu wil ik weer in d’r kont!` De oudere heer zag mijn harde paal.
`Moet je zien, die hoer heeft zelf een stijve paal!!`
Hij gleed met zijn paal een paar keer langs mijn kont en stootte hem er toen in.
De andere man ging aan de zijkant van mijn hoofd zitten en duwde zijn paal in m’n mond. `Kom op hoer, pijp me!` sprak hij mij gebiedend toe.
`Je hoort het slet, pijpen!`zei de oudere heer en hij drukte mijn benen verder naar achteren. `Jaa, zo, lekker diep in die hoerekut van je!` Met zijn andere hand begon hij aan mijn stijve paal te trekken. `Dat vind je lekker he hoer, laat eens zien hoe lekker je het vindt!` Ik begon te kreunen. Dit maakte hem nog geiler. `Ja, zo mag ik het horen!` Hij begon mij met lange halen af te trekken, flink stevig. De andere man haalde zijn paal uit m’n mond en sloeg er mee op mijn wangen, smeerde hem aan mijn lippen af en propte hem er toen weer in. Heerlijk, dit was super ordinair!!
Ik voelde dat ik begon klaar te komen. `Uhm, ohh!`kreunde ik met een paal in m’n mond. `Ga je komen slet?`vroeg de oudere heer die me vervolgens nog sneller begon af te trekken. `Jaa, jaa, ik ga komen!!` kreunde ik het uit. Ik kwam explosief klaar. Sperma spoot over mijn buik en borst heen. De oudere heer bleef doortrekken. `Jaaa, heerlijk schat!, neuk me!`riep ik uit.
`Jezus geile hoer, nu ga je het krijgen!!!` Hij trok zijn condoom af en zei tegen de andere man: `Ga eens aan de kant!` en begon zich boven mijn gezicht af te trekken. `Kom op lik mijn ballen!` Ik liet mijn tong langs zijn ballen glijden. `Jaa, jaa, goed zo!! Nu het mondje open!!` Ik deed mijn mond wijd open en liet mijn tong naar buiten glijden. `Jaa, jaa, nu kom ik hoer!` Dikke klodders zaad spoten mijn mond binnen. `Ooh, ooh geile hoer!!!` Hij bleef trekken en een tweede straal spoot over mijn gezicht. Ondertussen voelde ik de paal van de ander man hard in mijn kontje stoten.
De leeggespoten paal werd in mijn mondje gepropt. `Schoonzuigen slet, trek hem helemaal leeg!!` Ik begon hem te pijpen en proefde zijn sperma in mijn mond.
De oudere heer keek de andere man aan. `Kom je al? Dan kun je dat bekkie ook even vullen!` `Jaa, bijna, nog even. Die slet heeft zo’n geile kont!` Hij pakte me bij mijn benen vast en begon me met lange halen te neuken. Hij keek me aan: `Tjee wat een geil gezicht met al dat zaad in je bek!! Een echte slet! Ik ga je bek volpompen!`
Ik keek hem geil aan en liet mijn tong langs mijn lippen glijden. `Geile zaadslet!
Hij stootte nog een paar keer in mijn soppende kont, trok het condoom eraf en propte toen zijn paal in mijn mond. `Oh vuile slet ik kom! Hij pakte mijn hoofd stevig beet en propte zijn paal diep naar binnen. `Jaa, daar komt het!!` Ik voelde zijn zaad mijn keel in spuiten. De man bleef doorstoten in mijn mond en een tweede golf zaad volgde. Ik perste het zaad via mijn mond naar buiten waar het van mijn kin afdroop.
Toen trok hij hijgend zijn paal uit mijn mond. `Ooh dat was echt super, net een pornofilm! Wat jij?` vroeg hij aan de oudere heer. `Precies waar ik op gehoopt had.`antwoordde hij `De meeste vrouwen kun je niet zo uitmaken. Dat vinden ze respectloos. Maar wat jij slet, wat vind jij daarvan?`
`Ik voel dat niet zo, mag graag gedomineerd worden en zoals je gemerkt heb vond ik het erg lekker.` antwoordde ik.
`Nou zie je, een echte hoer!` zei de oudere man. Ik dempte ondertussen het zaad van mijn kin en wiste mijn eigen zaad van mijn buik. `Nou als we weer in de buurt zijn komen we weer langs.`

We namen afscheid en ik ging toen even op het futon liggen om bij te komen.
Die dag kwamen er nog drie andere mannen, maar deze trio was onvergetelijk en haast onwerkelijk.

Hebben jullie genoten?

Xxx Annet

 

Geplaatst door: Annettv op 13-08-2020

Geplaatste reacties