Nieuws

Hoe ervaar ik mijn klanten?

Hallo mannen,
Jullie zullen je misschien afvragen hoe ik mijn klanten ervaar.  Heb ik een voorkeur qua klant, of vind ik bepaalde klanten misschien walgelijk?
Het antwoord daarop is ja , nog nee. Ik houd van alle mannen, het windt me op ze te laten klaarkomen. In mijn carriere als hoertje heb ik op een klant na, maar dat was een echte psychopaat, nooit een aversie gehad tegen mijn klanten. Alle mannen willen een stukje aandacht en oprechtheid. Ik meen dat te voelen en geef me dan ook volledig over. Ik acteer niet, ik geef graag genot. Wanneer ik mechanisch aan het pijpen zou zijn, merkt iedere man dat meteen. Ik doe dat niet, maar zou dat ook niet kunnen, want dat zou gespeeld zijn en ik houd niet van nep. Nieuwe klanten ken ik niet, maar probeer altijd een stukje vertrouwdheid op te bouwen. Doe ik ook voor mijzelf. Seks is lekkerder, wanneer je oprecht interesse of lust uitstraalt.

Mmm, hoe zal ik het omschrijven...Ik vind het bijvoorbeeld extreem opwindend een man geil aan te kijken tijdens het pijpen, waarbij hij weet dat hij mag doen wat hij wil en hij gewoon in mijn mond kan klaarkomen. Het moment waarop ik zijn paal nog stijver voel worden en hij zijn lading in mijn mond spuit, raak ik haast in extase en pijp ik door totdat alles eruit is. Misschien een soort van sexuele energie, maar voor mij erg verslavend.

Maar goed, ik wilde jullie gewoon even deelgenoot maken van mijn gedachtes. Mede om duidelijk te maken dat het geven van zoveel mogelijk genot belangrijk voor mij is, want daar ben ik voor.

Xxx Annet

Geplaatst door: Annettv op 30-06-2021

Geplaatste reacties